userÚčet

Vianočné Príbory Taška Červená Vianočný Stromček Striebro Držiteľov Nádoby A Príbory Organizátori Dodáva Odolné Vianočné Príbory

Sku:w368435Kategória:Dom A Záhrada

€1.13 €1.61


Popis


Popis:

Vianočné Príbory Taška je vyrobená z netkanej textílie, s jedinečná a jemná tvare Vianočného stromčeka, ktorá je v štýle, že každé dieťa má rád veľmi veľa.To môže zdobiť vašu stranu stola a aby bolo jedinečné.Udržať vaše náradie a vidličky v taška na stôl a zvýšiť vašu chuť k jedlu.

Špecifikácia:

Názov: Vianočný Stromček Riad Držiteľov

Veľkosť: o 17X21CM/6.69X8.27IN *

Hmotnosť: 23g set (sada 4)

Balenie zoznam:

4 x Vianočný Stromček Riad Držiteľov

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【, Odolné a Pohodlné] vyzýva Vianočný Stromček Riad Držiteľov cítiť skvele v ruke, hladké a pohodlné, bez zápachu a bezpečné, odolné a je opakovane použiteľný.Vďaka non-tkané tkaniny.

2.【Splniť Vaše Potreby] vyzýva celkom 4 Vianočné Striebro Držiak na Vrecká.Množstvo je dostatočné pre vaše potreby a nie je tam dostatok priestoru pre vaše striebro.

3.【Jedinečný Vianočný Stromček Dizajn] vyzýva Vianočný stromček riad taška má vzhľad Vianočný stromček, ktorý je módne, malý a prenosný, a môže mať rôzne riad, náradie, stolový riad.

4.【Široké Uplatnenie] vyzýva Ideálny na Vianoce riadu, striebro klipy, červené víno, šampanské fľaše, lízanky, bábiky, malý snehuliaci, figúrky, ozdoby a rôzne rekvizity.Môžete použiť svoju fantáziu vytvoriť príjemnú Vianočný večierok.

5.【Prekvapenie Darček] vyzýva Vianočný Stromček, Príbory, Držiak robí očarujúce darčeky pre rodinu, priateľov, susedov, príbuzných, kolegov a iní si radi o vhodných príležitostiach ako sú Vianoce, deň Vďakyvzdania.


Špecifikácia


  • Typ Veľkoobchod: NO
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Elektronické: NO
  • Súbor Typ: NO
  • Balenie: Č Darčekovej Krabičke


Recenzie