userÚčet

Tarot Karty Organizátor Taška Bavlna Fleece Tarot Karty Zábal Vrecká S Prenosné Rukoväte Domáce Použitie Kocky Skladovanie Držiteľa Taška Pre

Sku:w483047Kategória:Domov Skladovanie A Organizácie

€2.68 €5.35


Popis


Popis A Funkcie:

Tento tarot úložný vak je veľmi praktické, môžete použiť na ukladanie všetkých druhov drobných predmetov a poskytovať im dokonalú ochranu.

1. Vyrobený z vysoko-kvalitných kompozitných bavlna fleece (bavlna predné, bielizeň späť), to je extrémne odolné, silné, pružné, a dlhou životnosťou.

2. Navrhnuté s praktickými drawstrings umožní otvoriť a zavrieť ho bez námahy.

3. Meranie o 13x18cm/5.11x7.08 palcov, je veľmi malý, ľahký a prenosný.

Špecifikácie:

Názov: Tarot Karty Skladovanie Taška

Materiál: composite velvet, bavlna, zamat na prednej strane, bielizeň na zadnej strane

Látkové taška váha: cca 32 g

Rozšírené veľkosť vrecka: o 13x18cm/5.11x7.08inches

Balenie: funkcie opp

Balenie Zoznam:

1*Tarot Karty Skladovanie Taška

Poznámka:

Prijmite prosím, že tam je farebný rozdiel v produkte kvôli svetelné efekty a fotografovanie uhlov.

Veľkosti výrobku má tolerancie vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Ľahko Prenosné ] Tarot Karty Organizátor Taška je meranie o 13x18cm/5.11x7.08 palcov, veľmi malé, ľahké a prenosné, ktorá vám umožní ukladať vaše šperky alebo iné položky na cestách.

2. [ Praktický Dizajn ] Prináša skvelé pohodlie na vaše používanie, Šperky Šnúrkou Puzdro je, že umožňuje otvoriť a zavrieť ho bez námahy, navrhnutý s praktickými drawstrings.

3. [ Široké Použitie Stupnice ] Poskytuje dokonalú ochranu pre vaše osobné drobnosti, Tarot Karty, Vrecko Vrecko je s širokú škálu aplikácií, ideálny pre ukladanie tarot karty, kocky, crystal kamene, šperky a kozmetiku.

4. [ Vynikajúci Materiál ] Šperky Skladovanie Šnúrkou Taška je extrémne odolné, silné, pružné, a dlho-trvajúce, vyrobená z vysoko-kvalitných kompozitných bavlna fleece (bavlna predné, bielizeň späť), prináša dokonalý zážitok.

5. [ Jedinečný Darček ] Prekvapujúce ich na Vianoce, Nový Rok alebo narodeninové oslavy, Kocky Šnúrkou Úložný Vak je ideálny darček pre rodinu alebo priateľov, ktorí láska tarot a mágie, ukazuje im, starostlivosť a lásku.


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: Tarot Karty Organizátor Taška
  • Druh: Skladovanie Tašky
  • Materiál: Handričku


Recenzie