userÚčet

12 Ks Sprchový Záves Háčiky Proti Korózii Sprchový Záves Háčiky Živice Ruže Kvet Sprcha Háčiky Domova Móda, Dekoračné Háčiky, Krúžky

Sku:w462776Kategória:Domov Skladovanie A Organizácie

€8.65 €12.01


Popis


[Hrdza-Odolná a trvanlivá] háčiky sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele odolať hrdze a korózii, a ruže sú vyrobené z vysoko kvalitnej živice, netoxický a bez zápachu, vlhkosti odolné a trvanlivé.

[Atraktívny Dizajn] Tieto sprchový záves krúžky majú jedinečný rose dizajn: biela alebo ružová.Sú krásne ozdoby pre kúpeľne, spálne a obývacej izby, pridanie vintage štýl.

[Módne Dekorácie] Pár rose háčiky s vaše obľúbené závesy a záclony vložky nielen pridať súkromia a vlhkosti odolnosť, ale tiež aby sa vaše záclony viac atraktívne!

[Jednoduchá Inštalácia] Vhodný pre prúty s 22-30 mm (0.8"-1.1") priemer, sú ľahko inštalovať, stačí použiť svoju ruku, aby bezpečne opraviť sprchový záves háčiky na rovný, alebo zakrivené sprchový záves rod.

[Široko Používané] Obsahuje 12 rose háčiky, dosť pre vaše použitie.Vhodné pre kúpeľňa, obývacia izba, spálňa, detská izba, škôlka, atď.

Názov: Sprcha Záclonové Háčiky

Materiál: nehrdzavejúca oceľ hák + živice rose

Veľkosť: celková dĺžka 6typ/2.4, háčik šírka 3 cm/1.2 v, rose veľkosti 3,5 cm/1.4 v

Farba(nepovinné): biela, ružová

Poznámky:

1.Tam môže byť mierne rozdiely medzi obraz a skutočné farby tovaru.Budeme sa snažiť ukázať vám presne tú farbu.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

12 x Háčiky

Dekoratívne Sprchový Záves Háčiky,Proti Hrdzi Sprchový Záves Háčiky


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie